Élelmezés szaklap

elelmezes1Szaklapunk 1997-ben indult útjára Élelmezésvezetők Lapja néven. Folyamatosan fejlődött, egyre több oldalon szólt egyre több szakemberhez.

Az ÉLELMEZÉS elsősorban a közétkeztetésben érdekeltek, a közétkeztetésben dolgozók számára kínál szakmai anyagokat, de a gasztronómia egyéb területeiről is aktuális információkkal szolgál. A havonta megjelenő lap az Élelmezésvezetők Országos Szövetségének szakmai és információs folyóirataként áll olvasói rendelkezésére.

Lapunkban folyamatosan helyet kapnak táplálkozástudományi szakemberek, dietetikusok által írt szakcikkek, foglalkozunk a higiéniai tudnivalókkal, előírásokkal, munkavédelmi szabályokkal, különböző diéták elemzésével. Eltérő korosztályoknak szóló étlapokat, recepteket mutatunk be, amelyekhez nyersanyagkiszabatot is mellékelünk.

Az ÉLELMEZÉS évente 10 alkalommal, havonta (január-február, július-augusztus összevont szám) 52 színes oldalon, 4500 példányban jelenik meg. Az előfizetők részére postai úton jut el.

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését tekintse meg szaklapunk honlapját!